שנים יש לי בבית רק שום כתוש. עד היום כבר לא זכרתי למה האמת.
אתמול היה יום גשום, החלטתי לפנק במרק עוף חמים.
אחרי המון שנים שהשתמשתי רק בשום כתוש נאלצתי להשתמש בשום הטרי (נתקעתי בלי שום כתוש והלוויתי מהשכנה המהממת שלי).
מצאתי במגרה כותש שום, די חתיך האמת, שבכלל אין לי מושג איך הוא הגיע אלי ולאיזו חברה הוא שייך.
השום נכתש בקלות ואפילו חשבתי לעצמי שזה לא כזה נורא ומעניין למה הפסקתי להשתמש בשום הטרי.
כשהגעתי לניקיונות אחרי ההכנות ניסיתי בקושי רב לנקות את הכותש ואז נזכרתי.🤨
זו הסיבה שהוצאתי את השום הטרי מהבית! הסיוט של לנקות את כותש השום.🥴
התחלתי לחפש מזלג או קיסם כדי לנקות את החורים ופתאום בטעות הכותש שלי זז, והחלק האדום מהסיליקון נכנס לתוך החורים של השום והכל יצא בשנייה.
גאון מי שהמציא את הכותש הזה.🫡🫡🫡
הוא זיהה גם את הצורך שהלקוח יודע לומר מה הוא – לכתוש שום, אבל חשב גם צעד אחד קדימה, למה שהלקוח יעבור ויתבאס עליו ונתן מענה גם לניקיון. הוא הכיר את הצורך העמוק יותר, כי כנראה שהתנסה במוצר גם בעצמו, שמע חוות דעת וחקר לפני שחשב על ההברקה הזו.
זה הבסיס לשירות מצוין. התאמה מדוייקת לצרכים, הקשבה ללקוח, סגירת קצוות במיטבה. פשוט וואו.
זה היה אצלי בבית, והצליח להפתיע אפילו אותי.
אז מה אתם אומרים, לחזור לשום טרי? 🤪
גם אתם רוצים להשקיע בשירות מצוין? הזמינו אותי לסדנת שירות ומיומנויות תקשורת, בהתאמה לצרכי הארגון.
Comments